Interne communicatie

Interne communicatie draait om transparante communicatie met uw medewerkers en interne stakeholders. Vaak vergeten en verwaarloosd, maar een sleutel voor uw groei en ontwikkeling.

Waar het bij interne communicatie om draait, is kijken aan welke informatie er nood is binnen de organisatie. Deze informatie moet vervolgens op een overtuigende en engagerende manier worden verspreid. Het is dan ook het vertrekpunt voor Vestal bij projecten rond interne communicatie.

We werken hierbij op twee sporen. Aan de ene kant komt het er op aan om te zorgen voor een goede basisstructuur om die informatie op te sporen en te verzamelen. Aan de andere kant vertrekken we van de kanalen die reeds bestaan in de organisatie. Hierop laten we op een logische manier nieuwe, aanvullende kanalen ontstaan.

Afhankelijk van waar uw organisatie staat op het vlak van interne communicatie, kan onze samenwerking resulteren in bijvoorbeeld:

  • Een nieuw of hernieuwd bedrijfsblad met aandacht voor storytelling
  • Een optimalisering van uw intranet
  • Het uitwerken en implementeren van nieuwe kanalen
  • De uitwerking van een aanpak van interne communicatieverzameling
  • Programma‚Äôs met interne ambassadeurs

Er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Wat die zijn, hangt sterk samen met de eigenheid van uw organisatie en de doelen die u intern nastreeft. Vestal is in elk geval uw partner om deze kansen op te sporen en ten volle te benutten.

You are here

Een vrijblijvende afspraak?

Heeft u een vraag, opdracht of uitdaging?
We bespreken het graag met u.

Contacteer ons