Projecten & opdrachten

We kiezen er bij Vestal bewust voor niet met de namen van onze klanten naar buiten te komen. Dit garandeert u alle vrijheid en privacy.

Maar we willen graag een idee geven van onze klanten en opdrachten. We sommen niet alles op. Het inzicht in wat we kunnen en doen is de voornaamste doelstelling.

  • Voor een vooraanstaand energieadviesbedrijf verzorgen we de strategische communicatiebegeleiding, opvolging van nieuwe projecten en ondersteunen we de marketing en sales. Daarnaast bouwen we projectwebsites, verzorgen we persteksten, maar schrijven we net zo goed speeches voor vakorganisaties en grote seminaries.
  • Doorheen de jaren zorgden we voor de (nationale) kiescampagnes van enkele diverse politieke partijen. Als campagneleider zorgden we voor de co√∂rdinatie van de volledige campagne.
  • Voor een afvalintercommunale verzorgen we de trajectbegeleiding inzake een inhoudelijk denkproces voor haar toekomstig afvalbeleid, met inbegrip van internationale research, werkbezoeken, projectmanagement, presentaties aan stakeholders en de begeleiding naar management en partners.
  • Voor een opstartend Belgisch energiebedrijf begeleiden we de marktpositionering, vertaling naar website en sales, alsook de stakeholdercommunicatie.
  • Voor een internationale farmaceutische groep verzorgen we het interne bedrijfsmagazine van a tot z, maar verzorgen we tevens crisiscommunicatie en stand-alone strategisch advies.
  • Voor een non-profit-organisatie die werkt rond hoogbegaafdheid voorzien we een inhoudelijke strategische groeibegeleiding, met vertaling naar corporate communicatie en website.
  • Voor een groeiend advieskantoor in business & challenging begeleiden we de volledige communicatie. Van website, brochure, productpositionering tot het verzorgen van videoreportages die zijn business zichtbaar maken naar vooraanstaande Vlaamse ondernemers.
  • Voor diverse windenergieprojecten begeleidden we de communicatie van aanvraag tot opstart, van persteksten over huis-aan-huiscommunicatie, infotentoonstellingen tot crisiscommunicatie.
  • Voor diverse Vlaamse vooraanstaande bedrijven werken we interne energiebesparingscampagnes uit en begeleiden ze in uitrol.

Kortom, we garanderen u dat onze adviseurs beslagen zijn in diverse projecten, profit en non-profit, in eender welke grootte qua omgeving. U wil meer weten over bepaalde cases? Vraag het ons gerust, we nemen graag even de tijd wegwijs te maken in onze aanpak en resultaten.

You are here

Een vrijblijvende afspraak?

Heeft u een vraag, opdracht of uitdaging?
We bespreken het graag met u.

Contacteer ons